Team Lauw

1ste kleuterklas en instappertjes

Juf Marlies

Ik ben juf Marlies, getrouwd en mama van 2 dochters.
Mijn hart ligt bij de jongste kleuters, ik voel me dan ook helemaal thuis in de eerste kleuterklas. Ik vind het heel belangrijk dat de kleuters zich veilig en goed kunnen voelen in ons klasje. Samen leuke activiteiten doen en werken aan de zelfredzaamheid staan centraal in ons klasje.
Ik werk halftijds en deel mijn ervaring dit schooljaar graag met juf Eline/juf Nele.
Samen met klaspop Jules maken we er een superleuk schooljaar van!

Juf Eline

Ik ben de jongste juf onder de kleuterjuffen met mijn 24 lentes. Vroeger als kind, keek ik op naar de juf en wou ik worden zoals haar. Nu, zoveel jaar later sta ik zelf in de klas. Het nieuwsgierige, eerlijke en de grote verwondering die kleuters ervaren, vind ik geweldig. We gaan leren, spelen, knuffelen, ontdekken, dromen en veel plezier maken.
Ik zelf ben een rustig, liefdevol persoon en een bezige bij. Ik speel volleybal en voetbal. Zo ben ik dus een echte teamplayer. Communicatie vind ik belangrijk. Dus voor vragen, bedenkingen kan je steeds bij mij terecht.

2de en 3de kleuterklas

Juf Mia

Ik ben juf Mia en heb al 32 jaar ervaring als kleuterjuf op de teller staan. Dat maakt dat ik nu, zoveel jaar later, soms aan de slag mag gaan met kapoenen wiens mama’s en papa’s in mijn eerste klasjes zaten.
Mijn avontuur in Jeugdland Lauw startte op 6 december ’91. Binnen de muren van onze warme dorpsschool vind ik nog steeds mijn draai en neem ik K2 en K3 met veel plezier voor mijn rekening.
In K2 en K3 zijn ze nog klein, maar worden ze toch al stiekem groot. Samen met hen groeien, leren en ontdekken boeit me nog elke dag. Kinderen leren geloven in zichzelf is mijn motto. Ik ga dan ook graag met jouw kind op zoek naar zijn of haar talent.
Zelf ben ik geen mama, maar als tante heb ik 6 schatten en 1 superschat. Mijn liefde deel ik samen met hen, maar ook met mijn kapoenen in school. Daarnaast ben ik een creatieve bezige bij die gek is op koken. Dit komt niet alleen in de klas tot uiting, maar ook in mijn eigen ijsjeszaak.
Tot slot draag ik communicatie met mijn kleuters, hun ouders en mijn collega’s hoog in het vaandel. Bel me dus gerust of laat een berichtje achter.
Samen gaan we op pad voor een geweldig schooljaar!

Juf Eline (turnen in Lauw)

Hallo, ik ben juf Eline, 24jaar. Sinds 2 jaar ben ik een actieve kleuterjuf in Jeugdland Tongeren. Zelf heb ik nog geen kindjes, maar de kleutertjes in mijn klas vervullen een groot deel van mijn kinderwens. Zij zien mij als een echte mama die steeds voor hen klaarstaat en hen met de grootste zorg omringt. Samen trachten we het beste in elkaar naar boven te halen. Soms ben ik wel een gevoelig persoon, maar vrolijkheid en nauwkeurigheid zijn mijn grootste troeven. Samen met collega’s gestructureerd werken aan nieuwe dingen is ook een grote doelstelling.

1ste leerjaar

Juf Carine

Ik ben juf Carine, de juf met het meeste jaren op de teller in Jeugdland Lauw.
Na 36 jaren dienst, sta ik nog elke dag met evenveel enthousiasme en motivatie voor de klas.
Telkens weer opnieuw ben ik verwonderd om te zien hoe mijn eersteklassertjes
groeien en openbloeien.
Hier kan je toch alleen maar gelukkig van worden.

Juf Birgit

Ik ben juf Birgit, 43 jaar en reeds 22 jaar juf in Jeugdland.
Ik ben een sociaal iemand en hou er dan ook van om regelmatig af te spreken met vrienden en familie.
Met hen kan ik enorm genieten van een lekker etentje en een fijne babbel.
Verder hou ik van lopen, wandelen, lezen en het thuis gezellig maken. Dit laatste doe ik vooral door hoekjes met kaarsjes, plantjes, bloemen en leuke decoratie in te richten.
Ik geef ontzettend graag les en geniet enorm van het enthousiasme en de eerlijkheid van kinderen.

2de leerjaar

Juf Cindy

Ik ben juf Cindy, 41 jaar en Jeugdland is al 21 jaar mijn tweede thuis. Ik hou van avontuur en verveling ken ik amper. Thuis houd ik me vooral bezig met mijn gezin, want familie komt voor mij op de eerste plaats. Ik werk graag in de tuin, hou van lopen en wandel graag met mijn hond Raika. Ik geef heel graag les en probeer mijn lessen steeds op een actieve en plezante manier te brengen.

Juf Sarah

Hallo, ik ben juf Sarah. Ik hou van lachen, sporten, shoppen en uiteraard van voor de klas staan. In de klas breng ik positiviteit en wil ik elk kind helpen groeien tot de unieke persoon die hij of zij is. Ik ben een bezige bij en zal buiten de klas ook te vinden zijn op tennisvelden, de hogeschool voor een extra opleiding en een b&b als flexijobber. Ik heb een groot hart en passie om elk kind thuis te laten voelen in de klas en een veilige omgeving te waarborgen om te ontwikkelen.

2de graad

Juf Greet

Ik ben juf Greet. Ik ging als kind elke dag met veel plezier naar school. Het is fijn om nu zelf mee te mogen bouwen aan een plek waar kinderen zich goed kunnen voelen. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar een manier van lesgeven waarbij kinderen enthousiast en vol zelfvertrouwen kunnen ervaren hoe ze groeien en bijleren. Ik geloof dat er in elk kind iets waardevols schuilt. Samen leren groeien op je eigen niveau en met je eigen talent.

Juf Isabelle

Hallo!
Ik ben juf Isabelle en sta al zo een 13 jaar elke dag met plezier voor de klas.
Het belangrijkste is dat elk kind zich goed in zijn vel voelt en vanuit zijn eigen kunnen dag na dag kan groeien met mijn begeleiding. Dat is dan ook wederzijds, want er gaat geen dag voorbij waarbij ikzelf ook leer van de kinderen rondom mij.
Ik houd van leven in de brouwerij met een vleugje humor, zowel in de klas als daarbuiten. Gezelligheid met vrienden en familie en genieten van de kleine dingen in ‘t leven staan bij mij ‘on top of the list’.

3de graad

Juf Christine

Ik ben juf Christine en geef les in het vijfde en zesde leerjaar.
In mijn vrije tijd ga ik heel graag lekker eten en hou ik ervan om veel tijd door te brengen samen met mijn gezin. Ook van het maken van mooie reizen kan ik genieten.
En natuurlijk vind ik het ook heerlijk om les te geven. Kinderen iets aanleren op een enthousiaste en creatieve manier vind ik geweldig.
Ik heb veel zin om samen met de kinderen er een leuk en leerzaam jaar van te maken, waar iedereen met een fijn gevoel naar kan terug kijken.

Juf Mieke

Ik ben juf Mieke en ik ben mama van 3 kinderen: Lily (13), Lisa (10) en Leon (4).
Ik geef ondertussen al bijna 20 jaar les en hou hierbij altijd mijn eigen kindjes in het achterhoofd.
Als mama heb je immers verwachtingen voor je kinderen, niet enkel qua leerstof maar ook voor hun emotionele welzijn. Mijn deur staat dan ook altijd open voor een babbel, een knuffel of waar je kind dan ook nood aan heeft. Dit schooljaar begin ik met veel plezier aan een nieuwe uitdaging als ondersteunend leerkracht in het 5de en het 6de leerjaar. Zo kan ik de nodige tijd en aandacht geven aan ieder kind, want niets verwarmt mijn hart zo fel als een kind zien groeien en openbloeien.

Turnen

Meester Tim

Ik ben meester Tim, de turnmeester van de school.
Net als rekenen en schrijven is bewegen iets dat je moet leren. Het gaat niet vanzelf.
Tijdens de bewegingsles krijgen kinderen de kans om uitdagingen aan te gaan en om andere talenten van zichzelf te ontdekken. Dat is goed voor de eigenwaarde van kinderen: iedereen is wel ergens goed in.
Bij het sporten leren kinderen omgaan met winst en verlies en hoe te presteren binnen een team.
Tevens leidt voldoende beweging op school tot een betere mentale en fysieke gezondheid.

Ondersteuning

Juf Marleen
Ondersteuning

Juf Marleen
Ik ben juf Marleen, kleuterjuf, ik heb ervaring met alle leeftijden.
Met hart en ziel was ik de voorbije jaren klasjuf K2 gecombineerd met zorgjuf van de kleuters in Tongeren.
Het belangrijkste vind ik dat alle kinderen graag naar school komen, zich goed voelen…Hierbij wil ik heel graag helpen zodat ze kunnen ontwikkelen in de verschillende domeinen.
Dit schooljaar kom ik in alle kleuterklassen als ondersteuning, zowel in Tongeren als in Lauw.

Juf Aline
Zorgjuf

Ik ben Aline, 25 jaar en start voor het 2de schooljaar in Jeugdland.
Ik werk heel graag samen met mijn collega’s om het beste uit alle kleuters te halen. Ik ben een huiselijk type en plan zowel thuis als in de klas graag leuke activiteiten. Ik geniet ervan om samen plezier te maken en de wereld te ontdekken. Naast mijn liefde voor de kleuters, ben ik ook verzot op dieren. Daarom zorg ik thuis heel graag voor mijn hondje (lees: verwen).  
Als zorgjuf van de kleuters komt zeker mijn zorgende kant naar boven: samen gaan we op ontdekking en zo kunnen ze vol enthousiasme groeien in hun kunnen.

Juf Lieve
Zorgcoördinator

zorg@jeugdland.be

Ik ben juf Lieve.
In 1993 ben ik gestart als juf van het 2de leerjaar in Jeugdland. Enkele jaren later (2005) wilde ik graag iets anders, heb ik de klas achter mij gelaten en werd ik zorgcoördinator wat ik nog steeds met hart en ziel doe.
Als zorgcoördinator tracht ik samen met de juf/meester van jouw kind het mooie en het beste volgens eigen kunnen naar boven te halen.
Luisteren naar haar/zijn kleine en grote gelukjes, verdrietjes, verhalen… er voor haar/hem zijn waar nodig is.
Ondertussen ben ik ook de fiere omi van vier prachtige kleinkinderen ieder op hun eigen manier. Daar geniet ik volop van. Daarnaast hou ik van wandelen in de natuur en genieten van de stilte en rust in de bergen!

Juf Heidi
Administratie

administratie@jeugdland.be

Ik ben juf Heidi en ben al 34 jaar actief als administratief medewerker. Mijn takenpakket is zeer gevarieerd en bestaat o.a. uit onthaal, telefonie, leerlingenadministratie, bestellingen plaatsen en opvolgen, allerlei papierwerk, enz…
Ik ben getrouwd en trotse mama van een dochter.
Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, knutselen, lezen en … ik hou van lekker eten.

Juf Iris
Directeur

directie@jeugdland.be

Als directeur van Jeugdland is het mijn passie en ambitie om mensen, groot of klein, te laten groeien tot de beste versie van zichzelf.  
Communicatie, in alle mogelijke vormen, zie ik als bindmiddel om stevige fundamenten te bouwen.
Mijn roots zijn verstrengeld met de rijke geschiedenis van Tongeren. Als men Tongeren zegt, dan denkt men Ambiorix. Zoals Ambiorix geschiedenis geschreven heeft voor Tongeren, wil ik met mijn team toekomst schrijven voor Jeugdland. Toekomst voor de toekomst. Toekomst voor onze kinderen. Dat wil ik samen doen met mijn team dat de ziel vormt van de school.